Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво става ако карате със скъсан клапан (2.0 TS)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ще ти мине, после пак ще се ядосаш и така
    Иначе с това ще ти мине за постоянно
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
      Помня че на времето бях пуснал тема та сега я изрових.Значи картинката в момента е пак същата с малки разлики-тоя път на втори цилиндър.Днес купих пак мотор и мисля това да е последното нещо което правя по тоя курник.Това е една бездънна яма дето няма напълване с нерви и пари.То не бе двигател,не бе скоростна кутия,не бе компютър,не бе АБС,не бе табло,не бе турбини на парното,не бе носачи,не бе лагери,не бе втулки,не бе пружини,не бе амортисори,не бе дебитомери,не бе чудеса.Не знам човек които няма собствен сервиз как се справя.Решил съм при следващиа батак за по сериозен ремонт да я изкарам на центъра на Попово и да я насека с брадвата.То човек колкото и да се държи идва момент в които пощурява и му пада пердето.
      ...или както обича да казва един мой приятел(върл алфист) типичен пример за човек,който си е взел алфа без да е бил достатъчно подготвен за това. Иначе съм виждал да се сече с брадва голф 1, та няма да си първия
      ...
      155 1,6 TS 16V `96
      166 2,4 JTD `99
      147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

От 1996 год карам алфи колега мислиш ли че не съм подготвен?Още по малко че имам мои автосервиз.
        Вчера изскубах мотора и сложих друг от една англичанка в перфектно състояние..Днес пак сме на пътя.Да видим до кога.
        Attached Files
        Last edited by 164 td; d.m.y г., 22:08.
        164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Ами следващия път се откажи от това недоразумение Туин Спарк 16v...
          AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
          Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
          AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщение
            Ами следващия път се откажи от това недоразумение Туин Спарк 16v...
            Защо, колега, аз съм виждал и по-калпави мотори... Не е толкова лош тоя ТС 16 кл, стига сте го клепали.Много пъти е дъвкана тая тема, зависи си от екземпляра. Пък и колегата се оплаква и от АБС,парно,носачи,лагери,пружини,амортисьори - не виждам как им влияе 16 клапановия мотор
            ...
            155 1,6 TS 16V `96
            166 2,4 JTD `99
            147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Working...
            X